sâmbătă, 21 aprilie 2012

Marele Secret al Vaticanului

Cel mai mare Secret al Vaticanului: Cine e Demiurgul?


Dupa ce a lucrat cativa ani buni la arhivele Vaticanului, Barbara Elitt s-a hotarat sa faca publice cateva ipoteze interesante, care n-au fost deloc pe placul Papalitatii. Cel mai mult au deranjat referirile la anumite documente necunoscute inca publicului, ce dateaza din primele secole ale crestinismului. Hotararea ca aceste texte sa fie ascunse oamenilor de rand a fost luata tocmai de Sinodul ecumenic de la Niceea, in anul 325, sub influenta imparatului Constantin cel Mare. Documentele se pare ca au fost scrise de oameni care l-au cunoscut in mod direct pe Iisus Hristos, intocmai ca si evanghelistii, pe baza scrierilor carora s-a intocmit Biblia.

Demiurgul s-a pretins Dumnezeu

Elitt sustine ca una dintre cele mai mari taine ascunse in arhivele Vaticanului este legata de insusi Dumnezeu. Cu totii stim ca Atotputernicul a creat lumea si L-a trimis pe Fiul Sau pentru a propovadui mila si virtutea pe Pamant. In documentele ramase secrete pana in ziua de azi se mai vorbeste despre un inger cazut, pe nume Demiurgul, care odata ajuns printre oameni a pretins rolul lui Dumnezeu, aducand pe Pamant pacatul si tot ce este rau. Spre deosebire de razvratitul Satana, Demiurgul nu ar fi incalcat niciodata pe ascuns vointa Tatalui Ceresc, dar i-a influentat pe oameni, aratandu-li-se ca Atotputernicul Creator al Cerului si Pamantului.

Aceasta imixtiune si inducere in eroare a dus la diminuarea legaturii dintre oameni si Dumnezeu, care nu ar mai fi putut din acel moment sa-i influenteze pe credinciosi doar in mod indirect, ca pana atunci. Din acest motiv, Tatal a inceput sa-i ignore pe oameni, adresand invataturi divine doar proorocilor si sfintilor, restul credinciosilor ramanand sub influenta Demiurgului. Documentele din arhivele Vaticanului mai demonstreaza cum, orbit de dorinta de putere, Demiurgul i-a ispitit si ii mai ispiteste inca pe oameni, ca sa comita pacate. Barbara Elitt considera ca aceste informatii trebuie facute publice, astfel incat crestinii sa dea la spate partea intunecata a sufletelor lor, in favoarea celei luminoase si adevarate.

Potopol n-ar fi existat

O alta taina bine pastrata de Papalitate este credinta in reincarnare. Pentru a o ascunde, preotii considera expresia "nascut din nou" o simpla metafora, in mod intentionat. Sintagma, intalnita adesea in Cartea Sfanta, n-ar fi fost mentionata de Ioan Gura de Aur din pura intamplare. In scrierile foarte vechi, acesta afirma ca doar cel nascut din nou poate vedea Imparatia Domnului si ca, desi corpul moare, sufletul poate patrunde pe Portile Raiului.

Vezi și

  1. Schema de tratament pentru cazurile ușoare de Covid-19

  2. Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor create in Epoca Comunistă

  3. Scara de valori a societății romanești 

  4. Europa privită din viitor

  5. Hrana vie

  6. Planurile in derulare sunt o munca in progres,  veche de sute de ani  

  7. Destinatii uimitoare pe glob

  8. Miracolul japonez- Drum reconstruit în patru zile

  9. Primarul care nu frură

  10. Duda a pus mâna pe Casa Regală

  11. Nu poti multiplica bogatia divizand-o !  

  12. Evolutia Laptop - Cântărea 5,44 kg

  13. O Nouă Republică

  14.    A fi patriot nu e un merit, e o datorie.! 

  15. În vremea monarhiei, taranii romani reprezentau 90% din populatie si nu aveau drept de vot.

  16. Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

  17. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

  18. Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

  19. Fii propriul tău nutriționist

  20. Maya ramane o civilizatie misterioasa

  21. Slăbești daca esti motivat

  22. Serbet de ciocolata

  23. Set medical Covid necesar acasă

  24. Medicament retras - folosit în diabet

  25. Brexit-ul - Spaima Europei

  26. Virusul Misterios

  27. Inamicul numărul unu al acumulatorilor 

  28. Sistemele solare - apă caldă

  29. Economisirea energiei electrice

  30.  Hoțul de cărți

  31. Aparitia starii de insolventa

  32. TRUMP ESTE PRESEDINTE

  33. Microbii din organismul uman

  34. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.  Și fără comentarii. 

  35. „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

  36. Masca ce omoară virusul     O veste de Covid  

  37. Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil  

  38. Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea - Asasinii Economici



Potrivit unui alt text secret scris de Ioan Gura de Aur, Noe si familia lui n-ar fi supravietuit potopului, ci eliberarii in atmosfera terestra a unei mari cantitati de gaze, care i-a facut pe oameni sa-si uite trecutul. In acel moment, omenirea era coplesita de influenta Demiurgului, iar acest fapt l-ar fi determinat pe Dumnezeu sa curete creierele pamantenilor. Noe si ai lui n-au fost supusi acestui tratament, tocmai pentru a putea povesti mai tarziu despre Dumnezeu. Asadar, personajul biblic n-a plecat nicaieri cu o corabie, ci a stat ascuns intr-o biserica inchisa ermetic, care l-a ferit de profunda uitare a trecutului.

"Fiul este nascut, iar nu facut"

Primul conciliu (sinod) de la Niceea (astazi Iznik, in Turcia) a fost convocat de imparatul Constantin, la acesta participand, dupa unele marturii, 200 de persoane, dupa altele 318 episcopi din intreaga crestinatate. De fapt, Constantin invitase 1800 de participanti, dar multi au lipsit, printre care si iudeii crestini de la Biserica Mar Thoma. Sinodul, prezidat de Alexandru, papa al Alexandriei, a discutat problemele ridicate de teologul Arius din Alexandria, al carui bust se afla la muzeul Luvru din Paris. Acesta a sustinut ca Iisus din Nazaret nu ar fi fiul lui Dumnezeu nascut din vesnicie, ci doar o creatura a Tatalui, care ar fi fost infiata de Dumnezeu. Arius a propus pentru Iisus formula "homiousios" (fiinta asemanatoare) si nu "homoousios" (de aceeasi fiinta), in sensul ca Fiul nu este totuna cu Tatal. Mai departe, plecand de la teza ca a fost o vreme cand Fiul nu exista, doctrina lui Arius admitea ca acesta este o fiinta superioara, dar totusi o creatura. Sinodul de la Niceea a lamurit cu claritate si definitiv aceasta problema, care n-a mai fost contestata nicicand pana in ziua de astazi: Iisus Hristos este "de o fiinta" (homoousios) cu Tatal"; "Fiul este nascut, iar nu facut".

Canoanele sinodului si data Pastilor

Cu ocazia Conciliului de la Niceea au fost adoptate 20 de canoane, dupa cum urmeaza:

1 - cei care se mutileaza sau cer sa fie mutilati sa nu fie primiti in cler;

2 - cei de curand botezati sa nu fie promovati de indata la Ordinul sacru;

3 - viata clandestina a clericilor;

4 - cerinte pentru a fi consacrat episcop;

5 - situatia celor excomunicati si datoria de a tine sinod de doua ori pe an in fiecare dioceza;

6 - precedenta anumitor sedii episcopale; consensul mitropolitului pentru a fi consacrat episcop;

7 - episcopul Ierusalimului;

8 - atitudinea fata de catari;

9 - promovarea la preotie fara examenul recerut;

10 - cei care si-au renegat credinta in timpul prigoanei si apoi au fost admisi intre clerici;

11 - renegarea propriei credinte de catre mireni;

12 - cei care au parasit lumea pentru viata consacrata si apoi s-au intors la ea;

13 - penitentii care cer Euharistia pe patul mortii;

14 - despre catecumenii lapsi (care au cedat in timpul prigoanei);

15 - despre clericii care se muta din loc in loc;

16 - despre clericii care nu locuiesc in bisericile pentru care au fost alesi;

17 - despre clericii camatari;

18 - locul diaconilor la celebrarile liturgice si randul lor la impartasanie;

19 - despre cei care vin in Biserica catolica de la eroarea (erezia) lui Paul din Samosata si despre diaconese;

20 - in zilele de duminica si in perioada Cincizecimii nu trebuie sa se faca rugaciuni in genunchi.

Tot atunci a fost stabilita si data celebrarii Pastilor. http://www.agentia.org Dan Salajean



Marele Secret al Vaticanului Isus sau Apollo, zeul traco-getilor

ISUS cel nascut in Romania,

Desi s-a scris un articol mai demult despre "Romania Gradina Maici Domnului" acum vreau sa aprofundez acest subiect si anume isus.

O "informare pentru presedintele SUA", datand dinainte de 1972, aratata Lindei Howe de un ofiter de contraiformatii de la Air Force Office of Special Investigation (Aviatia americana), continea o serie de informatii de-a dreptul senzationale:


- extraterestrii numiti "Inaltii" au facut, in diverse randuri, interventii in ADN-ul primatelor terestre si al altor specii, acum 25.000, 15.000 si 2.500 aceeasi extraterestrii inalti si blonzi au creat in urma cu 2.000 ani, o fiinta care a fost trimisa pe Pamant sa-i invete pe oameni dragostea si non-violenta. Aici este vorba de Isus.


Aisus Christheos, dupa cum se stie, sau ar trebuie sa se stie inseamna in limba Geto-Daca: " Fiul Zeilor Blonzi" si avea 1.82 m inaltime, dupa anumite estimari facute pe Baza Giulgiului de la Torino, despre care eu personal nu cred ca ar fi adevarat, insa la aceasta concluzie au ajuns cei din KGB analizand sangele de pe acel Giulgiu si au stabilit ca Isus era Blond cu Ochii Albastrii, aici sunt perfect de acord, pt ca asa aratau si dacii.

Se autonumea Fiul Omului sau Fiul lui Dumnezeu. In miturile romanilor, Uranus apare ca Omul Mare, iar Zamolxe/Cronos/Saturn ca Omul Mic. La greci si romani, cei care au preluat multe de la daci, Cronos/Saturn mai era supranumit si Homolos sau Gigantul.

Pleiadeenii, fratii dacilor, dupa cum au fost prezentati de cei care au avut norocul sa ii vada, sunt descrisi ca: inalti, blonzi, cu ochii albastri, poarta robe albe si sunt numiti "Inteleptii" de celelalte rase extraterestre; nu degeaba Romania, este cunoscuta ca si RAMANIA de la RAMANI (tara inteleptilor).

In timpul vietii pe Pamant a lui Isus, evreii(khazarii) erau negriciosi si nu depaseau 1.60 m inaltime, dupa cum sunt descrisi de insusi antropologi evrei de astazi.


Nazareth nu a existat ca asezare

In noul testament, Isus este cunoscut ca "cel nascut in nazaret" sau "isus din nazareth" insa dupa cum scrie mai sus asezarea Nazareth nu exista ca asezare umana. 
Deci nasterea sa in palestina este o simpla legenda creata ulterior de evanghelisti, copiata din vechile traditii (Mithra etc.) si modificata de clanul istoricilor romani, Pliniu cel Tanar si Josefus, care afirma la un moment dat, ca ei au modificat evangheliile, desi exista o carte numita "Adevaratii autori ai noului testament" acolo pt cei care o cititi gasiti schimbarile care au fost facute de catre cei 2 istorici in evanghelii pt a modifica adevarul.

Nazareth = Naz.Ar.e.th = Printul AR/RA este zeu, adica reptilianul Mar.duk = Ducele Ram.

Isus nu mintea cu nimic cand spunea ca este Fiul Omului, al Tatalui, adica a lui Marduk/Ra(m)/Cronos/Saturn si primul pe planeta care a fost ZAMOLXE, deoarece era fiul acestuia, Apollo - Gemenul Divin, care s-a mai lasat rastignit inca odata, dupa 500 de ani, pentru a aduce si iudeilor Noul Testament, dupa ce, in secolul 5 i.e.n, geto-dacii primisera "Nof Dias" adica tot un Nou Testament.

Pana cand inaltii prelati ai Vaticanului vor confirma , totul ramane o ipoteza .
Sursa : http://www.e-politic.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu